Meditatieweek

De meditatieweek biedt je de mogelijkheid om je beoefening een extra impuls en diepgang te geven. Het totale programma is van zondag t/m zaterdag en bestaat uit twee intensieve meditatiedagen, twee avondmeditaties en een ochtendmeditatie. Je kunt vrijwillig meedoen bij ieder programmaonderdeel en bepaalt dus zelf hoe intensief je je week wilt maken.

Alle onderdelen worden in stilte doorgebracht en bestaan uit een aantal meditatieperioden afgewisseld met loopmeditatie en/of aandachtsoefeningen. Zodra je huiswaarts keert is het van belang om deze aandacht zoveel als mogelijk te handhaven bij de dagelijkse gang van zaken.

Programma meditatieweek van zondag t/m zaterdag .

  • Zondag 4 maart - van 9:15 uur (stilte start om 9:30u) tot 16:00 uur
  • Maandagavond - van 19:30 uur tot 21:00uur (optioneel tot 21:45u)
  • Woensdagochtend - van 9:15 uur tot 11:30uur (optioneel tot 12:00u)
  • Donderdagavond - van 19:30 uur tot 21:00uur (optioneel tot 21:45u)
  • Zaterdag 10 maart - van 9:15 uur (stilte start om 9:30u) tot 16:00 uur

Deelname is vrij toegankelijk voor iedereen en op basis van dana.
Dana is een gift, geschonken vanuit je hart, in overeenstemming met je mogelijkheden en de waarde voor jou van het gebodene. Het wordt gevraagd om o.a. de kosten van de huur te dekken.

Als je wilt meedoen (ook al is het maar voor 1 programmaonderdeel) meldt je dan aan door gebruik te maken van onderstaand formulier of door een e-mail te sturen naar info@zenschool.nl.
De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Iedereen is van harte welkom (enige ervaring met meditatie is gewenst).
Voor de weekenddagen neem je eigen lunch mee! Wij verzorgen de koffie en thee.

Locatie: ‚Äč Zenschool
Bolderiklaan 23
5582 AT Waalre

Categorie: Stiltebijeenkomst

Aanmelden

Mocht je niet alle programmaonderdelen willen/kunnen volgen, geeft in het veld 'Opmerkingen' aan wanneer je wilt meedoen.
Mocht je nu nog niet precies weten welke onderdelen je bij kunt wonen, schrijf je dan gewoon in en maak er voor jezelf een positieve uitdaging van!

Wil je een ochtend/avond proefzitten? Dat kan ook. Stuur even een mailtje naar het secretariaat om te informeren of er plaats is.
Ik meld me graag aan voor:

De aankomende meditatieweek van 4-10 maart

Ik neem graag een andere keer deel, hou me op de hoogte


Mijn gegevens:

Volledige naam:

E-mail:

Opmerking: