Instromen en meedoen met zenmeditatie

Er is maar één advies om daadwerkelijk te kunnen zijn wie je bent en te zien wat er allemaal in je omgaat. Dat is door het aan te gaan en te doen!
De kracht van gezamelijk mediteren is elkaar verrijken door te leren van elkaar en elkaar te stimuleren. Dit verrijken gaat overigens niet over het toevoegen van nieuwe feiten, maar juist om het vermogen te ontwikkelen om al onze gedachtes en emoties te kunnen scheiden van wie we werkelijk zijn.

Wil je aan de slag met mediteren?

Mail ons en maak een afspraak voor een vrijblijvende introductie

Afspraak maken


Wekelijkse meditatie bijeenkomsten

Wekelijks komen we op maandagavond bijeen en mediteren we onder begeleiding van ervaren leraren.
Tijdens de avond is er over het algemeen twee maal zitmeditatie (zazen) en wordt er een praktische inleiding gegeven. Ter bevordering van de eigen beoefening is er ook gelegenheid voor persoonlijk onderhoud met een van de leraren. De begeleiding wordt op een inspirerende, verdiepende en heel praktische manier gegeven. Klik hieronder als je meer informatie wilt of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende introductie.

Aanmelden of meer info

Bodyscan & Inzichtmeditatie

Op dinsdagavond mediteren we 40 minuten wat vooraf wordt gegaan met een bodyscan van +/- 30 minuten waarmee we ons lichaamsbewustzijn vergroten.
Hiermee leren we ons innerlijk beter kennen, nauwkeuriger waar te nemen en bewust te worden van allerlei omstandigheden waar ons lichaam normaliter steeds op reageert.
Gaandeweg deze beoefening groeit onze bewustwording en ons inzicht in eigen functioneren.
Je bent van harte welkom om eens met ons mee te doen...

Aanmelden of meer info

Vrij zitten

Iedere woensdagochtend mediteren we twee keer 40 minuten.
Door deze bijeenkomst gratis aan te bieden (donaties worden gewaardeerd), willen we mensen de mogelijkheid geven om zelf te ervaren wat zenmeditatie is. Mensen zonder meditatie ervaring zijn ookvan harte welkom. Stuur ons een berichtje en kom een kwartiertje vroeger, dan krijg je wat uitleg.

Bolderiklaan 23, 5582AT Waalre
Iedere woensdag 9:30u-11:45u
Meer info: info@zenschool.nl

Aanmelden of meer info