Meditatie weekend

Het meditatieweekend biedt je de mogelijkheid om je beoefening een extra impuls en diepgang te geven. Het totale programma is van vrijdagmiddag t/m zondagmiddag en bestaat uit twee intensieve meditatiedagen en een namiddag-/avondmeditatie. Hoewel wij volledige deelname promoten kun je vrijwillig meedoen bij ieder programmaonderdeel en bepaal je dus zelf hoe intensief je je beoefening wilt maken.

Alle onderdelen worden in stilte doorgebracht en bestaan uit een aantal meditatieperioden afgewisseld met loopmeditatie en/of aandachtsoefeningen. In het weekend slaap je thuis, waardoor je - ondanks je het grootste deel van het weekend in stilte zal doorbrengen - niet geheel afstand neemt van enkele dagelijkse bezigheden. Omdat je een dieper contact maakt met jezelf kun je heel goed zien welke patronen en behoeften je tegenkomt in je thuissituatie.

Programma meditatie weekend van vrijdag t/m zondag .

  • Vrijdag 11 september - van 17:00 uur (stilte start om 17:30u) tot 20:00 uur
  • Zaterdag 12 september - van 10:00 uur (stilte start om 10:30u) tot 16:00 uur
  • Zondag 13 september - van 10:00 uur (stilte start om 10:30u) tot 16:00 uur

Deelname is vrij toegankelijk voor iedereen en op basis van dana.
Dana is een gift, geschonken vanuit je hart, in overeenstemming met je mogelijkheden en de waarde voor jou van het gebodene.

Als je wilt meedoen (ook al is het maar voor 1 dagdeel) meldt je dan aan door gebruik te maken van onderstaand formulier of door een e-mail te sturen naar info@zenschool.nl.
De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Iedereen is van harte welkom (enige ervaring met meditatie is gewenst).

Voor zowel zaterdag- als zondag neem je eigen lunch mee! Wij verzorgen water en thee.


Locatie: ‚Äč Zenschool
Locht 666a
5504 KE Veldhoven

Categorie: Stiltebijeenkomst

Aanmelden

Mocht je niet alle dagdelen willen/kunnen volgen, geeft in het veld 'Opmerkingen' aan wanneer je zou willen meedoen.
Mocht je nu nog niet precies weten welke onderdelen je bij kunt wonen, schrijf je dan gewoon in en maak er voor jezelf een positieve uitdaging van!

Wil je een ochtend/avond proefzitten? Dat kan ook. Stuur even een mailtje naar het secretariaat om te informeren of er plaats is.
Ik meld me graag aan voor:

De aankomende meditatieweekend van 11-13 september

Ik neem graag een andere keer deel, hou me op de hoogte


Mijn gegevens:

Volledige naam:

E-mail:

Opmerking: