Meditatie stilteweekend

Twee maal per jaar organiseren wij een stilteweekend in de prachtige Abdij van Postel (Mol, België).
Graag nodigen we jou uit om met ons de stilte te verkennen.

Wat gaan we doen?

Op vrijdagavond dineren we samen, dan is er ruimte om kennis te maken met elkaar, aan het einde van de avond gaan we met elkaar de stilte in. Gedurende het hele weekend is er ruimte voor meditatie, we hebben een eigen zaal tot onze beschikking. Tevens zijn er mogelijkheden om te wandelen in stilte en te genieten van de natuur. Er worden ook een yogales en workshop verzorgd.

Voor wie?

Iedereen die behoefte heeft aan rust. Iedereen die de stilte graag wil verkennen. Iedereen die een weekend wil bezinnen. Het hele weekend staat vrij om te doen waar jij je goed bij voelt. Dat betekent dat we het oké vinden als je niet het (hele) programma volgt. We nodigen je van harte uit om dicht bij jezelf en jouw gevoel te blijven. De groep zal bestaan uit 10-15 deelnemers.

Locatie

De abdij van Postel ligt net over in de grens in België in een prachtige, groene omgeving.
In de abdij wonen kloosterlingen.


Wij zullen gedurende het weekend bij hen te gast zijn. Ze waarderen het als we tijdens het weekend een korte (gebeds)dienst bijwonen.

Wanneer

  • 13 december t/m 15 december 2024

Kosten

De kosten voor het weekend bedragen €225, daarbij inbegrepen zijn 2 overnachtingen op een kamer voor jezelf met wastafel, alle maaltijden (2x avondeten, 2x ontbijt, 2x lunch). Voor handdoeken en lakens wordt gezorgd. Het sanitair bevindt zich op de gang.

Deelname

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Sharona Biesters: info@herstelmij.nl.
Je ontvangt daarna van ons een bevestiging per e-mail met meer info.
Heb je nog vragen stuur dan ook een berichtje of neem rechtstreeks contact op met Sharona via 06-83579055.


Categorie: Stiltebijeenkomst