Je zinnen op scherp zetten met wandelmeditatie

Wandelmeditatie is lopen, zonder haast en zonder bestemming. Hiermee wordt het lopen zélf het doel!
Het geheim van een wandelmeditatie is dat je steeds je aandacht verschuift; van de bewegingen, naar je ademhaling, naar de zon of de wind op je huid. Zo vergeet je je dagelijkse gepieker en wordt het wandelen een gezond moment om stap-voor-stap aandacht en tijd aan jezelf te schenken. Tijdens je actieve beweging ben je beter in staat spanning van je af te laten glijden en wordt je bewuster van het moment. De schoonheid om je heen en de buitenlucht bevorderen je gezondheid en vitaliteit.

'Lopen in stilte' wandelingen

De wandelingen vinden iedere dinsdagochten plaats in de omgeving van Aalst-Waalre. We starten om 9:30u en gaan lopen zonder te spreken en doen oefeningen die de aandacht en de ontspanning versterken. We sluiten af met een evaluatie en thee.
Deelname is gratis en op basis van dana. Vooraf aanmelden is wel gewenst (zie onderaan)!
Dana is een gift, geschonken vanuit je hart, in overeenstemming met je mogelijkheden en de waarde voor jou van het gebodene.

Locatie: Zenschool - Bolderiklaan 23, Waalre.

Voor meer informatie of voor deelname, bel of stuur een Whatsapp naar Yvonne Voets, tel. 06-50215179 of stuur een mailtje naar info@zenschool.nl.