Consult Vedische Astrologie

Op woensdag 16 en donderdag 17 september 2020, Locht 66a in Veldhoven

De Vedische astrologie is een spirituele benadering van ons leven en is zowel wegwijzer, levensagenda als spirituele gids. Ze is afkomstig uit de Indiase traditie van wijsheid en geeft een diepgaand inzicht in de relatie tussen ons en het universum en wat we van die intieme relatie kunnen leren.
De Indiase astrologen uit de oude Vedische beschaving hadden een diepgaand inzicht in de wiskundige samenstelling van het universum en de voortdurende transformaties van sterren en planeten. Zij waren in staat daaruit effect af te leiden voor ieder wezen, dat onderhevig is aan de cyclus van leven en dood.
De planeten in de horoscoop zijn uitdrukkingen van creatieve intelligentie. De Vedische geboortekaart is een nauwkeurig kompas, dat alle karaktertrekken, mogelijkheden en levensperioden van een mens exact in kaart brengt.

Een consult Vedische Astrologie duurt ca. 1 - 1,5 uur en is inclusief (gezondheids)adviezen, edelsteenadvies, een opname van het consult en een uitdraai van de Vedische geboortekaart. De kosten van het consult zijn 95,- euro.
Wanneer: woensdag 16 en donderdag 17 september 2020
Locatie: Zenschool - Locht 66a, Veldhoven

Contact of aanmelding: Yvonne Voets, tel. 06-50215179 of Narada Kush, tel. 06-45052524.
Geef bij aanmelding je geboorteplaats en geboortetijd (zo precies mogelijk) door!