Meditatie stilteweekend

Dit keer organiseren we twee retraitedagen op zaterdag en op zondag, waarbij we aan het eind van de middag weer huiswaards kunnen gaan.
Ondanks je het grootste deel van het weekend in stilte zal doorbrengen neem je in dat weekend niet geheel afstand van de dagelijkse gang van zaken thuis. En daarmee krijg je de gelegenheid om echt in contact te komen met jezelf om vervolgens te zien wat je allemaal tegenkomt in de situatie thuis.
Wat doet deze ervaring met jou?


Het weekend staat gepland op 25 en 26 november 2017 - uur.

Beide dagen beginnen rond 9:00 uur (we starten om 9:30u) en worden in stilte doorgebracht met een aantal meditatieperioden afgewisseld met loopmeditatie en aandachtsoefeningen.
Rond 16:00u sluiten we de dag om huiswaards te keren waarbij we de aandachtsoefening vervolgen met de dagelijkse gang van zaken.

Deelname is vrij toegankelijk voor iedereen en op basis van dana.
Dana is een gift, geschonken vanuit je hart, in overeenstemming met je mogelijkheden en de waarde voor jou van het gebodene. Het wordt gevraagd om o.a. de kosten van de huur te dekken.

Aanmelden kan t/m 19 november 2017. Dat kan door gebruik te maken van onderstaand formulier of door een e-mail te sturen naar info@zenschool.nl.
De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Iedereen is van harte welkom (enige ervaring met meditatie is gewenst).
Je neemt je eigen zitspullen mee en voor iedere dag je eigen lunch. Wij verzorgen de koffie en thee. Mocht je niet in het bezit zijn van een matje of kussen, dan laat ons dat maar weten zodat we iets kunnen regelen.

Locatie: ‚Äč Zenschool
Bolderiklaan 23
5582 AT Waalre

Categorie: Stiltebijeenkomst

Aanmelden

Wil je naar een activiteit komen, meld je dan tijdig aan met behulp van onderstaand formulier
Wil je een ochtend/avond proefzitten? Dat kan ook. Stuur even een mailtje naar het secretariaat om te informeren of er plaats is.
Ik meld me graag aan voor:

Het aankomende meditatieweekend van 25-26 november

Ik neem graag een andere keer deel, hou me op de hoogte


Mijn gegevens:

Volledige naam:

E-mail:

Opmerking: